coaching


Weet jij welke scripts er meedraaien in jouw hoofd als je
aan het werk bent, gesprekken voert, adviezen formuleert
of aan het chatten bent met een nieuwe date?

Weet jij hoe die scripts jou beïnvloeden?
En hoe je dit bijstuurt?

Je leert het allemaal met
1,2,3, just BE
training & coaching.

Omdat je verder komt
als je af en toe even stilstaat.
Blijf Erbij dus
met 1,2,3, just BE.
🌻


Wat?
Je gaat aan de slag met jezelf. Met waar jij op aangaat en op afhaakt én vooral met hoe je bij jezelf kunt blijven zonder jezelf in de weg te zitten.

Waarom?
Omdat je van alles meeneemt in contact met een ander. Omdat we nu eenmaal dingen invullen en aannemen, vooroordelen hebben, ervaringen, ideeën over iets. Ook over de ander. En omdat je soms geraakt wordt door iets wat er in het moment niet toe doet, maar er voor jou wel toe doet. Omdat dit je allemaal kan belemmeren op weg naar jouw doel. De reden waarom je contact hebt met die ander. En omdat je dit heel gemakkelijk kunt tackelen. Zonder gedoe. In 1,2,3 stappen dus.

Hoe?
We behandelen de theorie (het 1,2,3tje van voelen, gevoelens en emoties, ons ego en onze belemmerende overtuigingen), je ervaart de lol van de aha erlebnis als je jezelf doorkrijgt en pakt door op jouw eigen verhaal, jouw 'vuistregels', vooroordelen en overtuigingen, zodat jij voortaan weet wanneer je ff 'cut' moet zeggen als je merkt dat je vastloopt en je even stil moet staan om verder te komen.

Voor wie?
Voor wie zichzelf beter wil leren benutten.

Door wie?
>>> Sandra M.E. Jacobs 🌻 <<<